Omhoog

Het bureau voor technisch personeel

Vespen is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het vinden van goede medewerkers.
Wij beschikken over jarenlange ervaring in de bemiddeling van kandidaten bij technische bedrijven. Mede daarom hebben wij de afgelopen jaren een enorme database kunnen opbouwen van mensen die werkzaam willen zijn bij een technische organisatie.

Omdat wij onze kandidaten en onze opdrachtgevers goed kennen en ons helemaal vastbijten in een traject onderscheiden wij ons van andere organisaties. Vespen gaat voor de lange termijn relatie.....met kandidaat en opdrachtgever.... U mag via Vespen een beter resultaat verwachten.

Wij kijken bij een vacature niet alleen naar de harde criteria. Door de organisatie en de werkzoekende goed te (leren) kennen bereiken wij goede resultaten. Als een nieuwe medewerker zich thuis voelt bij zijn nieuwe werkgever zullen de beste resultaten behaald worden.

Vespen bemiddelt vooral bij technische organisaties. Het kan zijn dat u een engineer, technisch manager, projectleider of tekenaar zoekt. Ook helpen wij met het vinden van administratief personeel, inkopers, accountmanagers, managers en directieleden.
Wij maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers waarbij wij gebruik kunnen maken van verschillende strategieën om een kandidaat te vinden. Vespen gaat daarbij vaak een stapje verder dan andere organisaties.

Wij doen er alles aan om de juiste kandidaat voor de openstaande vacature te vinden.

Het is onze intentie dat medewerkers na verloop van tijd een contract van de organisatie kunnen krijgen waarvoor zij werkzaamheden verrichten, direct of uiterlijk na een jaar.

Schakel Vespen in als aanvulling van uw Human Resource afdeling. Wij zijn erg goed – en u kunt zich bezighouden met uw eigen kernactiviteiten… Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Werkzoekenden nodigen wij graag uit gegevens in te vullen bij "jij zoekt een baan ". Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.