U zoekt een baan

Vespen doet meer dan vraag en aanbod bij elkaar brengen;
De werkzoekende begeleiden wij, adviseren wij ondersteunen wij tijdens het gehele sollicitatietraject.

Voor het zover is bespreek jij eerst met een ervaren adviseur jouw wensen en ambities.
Na het gesprek zal je een eerlijke terugkoppeling krijgen over hetgeen Vespen voor jou kan betekenen.
Voor jou betekent dit dat je direct weet wat je van ons kan verwachten en bij welk van onze opdrachtgevers je het beste past.

Als je via Vespen op gesprek gaat, nodigen we je voor het sollicitatiegesprek uit op kantoor, samen gaan we doorspreken op welke belangrijke punten jij moet letten tijdens dit gesprek. Tijdens deze voorbereiding let de adviseur ook op je houding, je gedrag en de mentaliteit die je uitstraalt. Het zijn de belangrijkste succesfactoren bij elke sollicitatie.
Wij nemen jouw cv door en zullen advies geven hoe jij jouw kansen op het succesvol afronden van een solliciatietraject kan vergroten. Ook als je zelf nog geen idee hebt welke (technische) kant je op wilt, nodigen we je uit contact op te nemen. Juist door onze persoonlijke begeleiding kom je veel te weten over wat bij je past. Daarbij gaan we resultaatgericht en open en eerlijk te werk.
Omdat wij over jarenlange ervaring beschikken en al ontelbare mensen aan een baan geholpen hebben geven wij jou adviezen waar jij de rest van jouw carriere iets aan kan hebben.
Ook als je via ons bij de opdrachtgever bent ingezet, hebben we nog regelmatig contact. We zijn namelijk erg benieuwd hoe het gaat en blijven graag op de hoogte.

Open sollicitatie
Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw ideale vacature niet in het overzicht staat. Wij zetten soms niet elke vacature in ons overzicht. Misschien dat jij zelf nog niet weet welke functie inhoudelijk het beste aansluit bij jouw ambitie, opleiding en wensen. Stuur ons jouw gegevens via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.
Arbeidsvoorwaarden
Vespen bemiddelt kandidaten die in dienst willen komen bij onze opdrachtgever. Dat is meestal direct.
Soms werken kandidaten een eerste periode via Vespen bij de opdrachtgever. Alles is dan perfect geregeld waarbij jij per maand krijgt uitbetaald. Het salaris is gebaseerd op het salarisniveau van de opdrachtgever. Nadat je maximaal één jaar via Vespen gewerkt hebt, treed je bij de opdrachtgever in dienst. Het kan in sommige gevallen ook sneller – dat is afhankelijk van de afspraken die we met  jou en de werkgever maken.
Wij werken overal aan mee en nemen jouw wensen als ons uitgangspunt.