projectleider WTB installatietechniek - Amsterdam

Richting
Werktuigbouwkunde
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau werkzaam in de installatietechniek - gebouw gebonden installaties.
Met een enthousiast team van adviseurs en ingenieurs leveren zij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project maatwerk.
Zij adviseren en ontwerpen de benodigde technische installaties vanuit de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Meet- en Regeltechniek. Aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, transport, beheer en onderhoud, ICT en energie en duurzame ontwikkeling.

Omschrijving vacature

Als projectleider bij onze opdrachtgever, een adviesbureau, ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het installatieontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten. Zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten utiliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Je geeft leiding aan de leden van de interne projectteams en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau. Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van klimaattechniek, sanitair en duurzame energietechnieken. Door jou blijven projecten binnen budget en planning en je levert een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt daarvoor veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs.

Functie eisen

Als jij onze ideale nieuwe projectleider bent, dan heb je een relevante HBO of TU opleiding afgerond en deze eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een hele grote pré). Ook heb je al enkele jaren ervaring opgedaan met ontwerp op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw. Het is fijn als jij enige kennis hebt van specialismen, zoals Meet & Regeltechniek.

Belangrijk is het als je jezelf mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken, maar voor ons is het cruciaal dat je ook goed kunt luisteren. Alleen door goed te luisteren naar de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever of andere gesprekspartner kunnen wij doen waar we goed in zijn: verwachtingen waarmaken.

Naast de nodige kennis en kunde, is het minstens zo belangrijk dat je enthousiast bent, wilt ontwikkelen en net als ons wilt bijdragen aan een gezonde en houdbare wereld.

Wij bieden

Direct in dienst bij het adviesbureau in Amsterdam

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een prima salaris en een pensioenregeling. 
jij komt direct in dienst bij het adviesbureau. 
Wij hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden. 
Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief

Informatie over deze vacature

Sollicitatieprocedure

Spreekt bovenstaande functie je aan? Reageer dan direct door je cv en een motivatie te sturen naar naar info@vespen.nl 

Diederick van Epen

Vespen Technisch Personeel

Telefoon: 0320 222525

Mobiel: 06 40608044

 

Diederick is het best via zijn gsm toestel te bereiken — ook na werktijd.